Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Beheer van het Anker

In oktober 2020 hebben we afscheid genomen van de beheerders Janny en Cees Meyer. Aangezien het niet gelukt is om een nieuwe beheerder  te vinden, worden de werkzaamheden sindsdien uitgevoerd door vrijwilligers. We zijn nu een jaar verder. Door de coronacrisis waren er in het afgelopen jaar nog weinig activiteiten in het Anker. Nu het enigszins weer normaal wordt, wordt er weer meer gebruik gemaakt van het Anker. Hierdoor zijn er uiteraard ook meer werkzaamheden, welke nu door vele vrijwilligers worden gedaan. Het kan gebeuren dat het soms anders gaat dan voorheen. Echter iedereen doet haar of zijn uiterste best om alles zo goed mogelijk te doen.

Hierbij willen wij alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet. Wij hopen nog lang van jullie diensten gebruik te mogen maken.

Met de hulp van velen kunnen we alles zo soepel mogelijk laten verlopen.

Nieuwe vrijwilligers zijn nog steeds van harte welkom!

Dus heeft u soms een uurtje over om bijv. schoonmaakwerkzaamheden te doen, stoelen klaar te zetten of koffie te zetten, meld u dan nu aan. Aanmelden kan via e-mail, verhuurhetanker@gmail.com of bij Kees Pettinga tel. 413277.

Met vriendelijke groet,

College van Kerkrentmeesters