Startzondag/Kerkproeverij

Startzondag/Kerkproeverij

Een nieuw seizoen, een frisse start, van harte welkom bij de startzondag van 17 september a.s. in het Anker. De ochtenddienst begint om 09.30 uur. Ds. Doekle de Boer gaat voor in deze dienst.
Na de dienst bent u van harte uitgenodigd om te blijven voor een kopje koffie/thee/ranja. En natuurlijk serveren we daar iets lekkers bij.
Naast gezellig samenzijn en bijpraten is er ook ruimte voor een kleine activiteit.
Rond de klok van 12.15 uur kunt u aanschuiven bij onze Maaltijdproeverij.
Daar hebben we wel uw hulp bij nodig….
We zoeken mensen die iets willen maken zoals een salade, hartig taart, belegde broodjes, quiche, gevulde eieren, broodje gezond, kleine hartige hapjes…misschien heeft u zelf ook nog lekkere ideetjes.
We hopen op een lekkere, verrassende Maaltijdproeverij.
Graag willen we weten hoeveel mensen er deelnemen aan de maaltijd.
U kunt zich opgeven tot en met 13 september a.s. bij Stijnie Smit, stijniesmit@hotmail.com, 0595-412784/ 06-14129704. Of bij Bonnie Hoekstra, bonnie.zingen@gmail.com, 06-24212328.
Ook als u iets lekkers wilt maken of meenemen kunt u dit bij Stijnie of Bonnie opgeven. Het is wel handig als u even doorgeeft wat u maakt en voor hoeveel personen.
We hopen op een feestelijke, gezellige en smakelijke proeverij! 

Wie nodig jij uit?
Na de dienst die begint om 9.30 uur is er koffie/ thee en gaan we samen eten. Aan het begin van de middag sluiten we de dag af met een sing-in. De sing-in wordt gehouden in De Wijngaard en begint om 13.30.