Jubileumboek 50-jaar Vakantieweek in 2024

Jubileumboek 50-jaar Vakantieweek in 2024
Op de foto het jubileumboek team, v.l.n.r.: André Spijk, Yoke Straat, Jasper Spijk & Margriet Elderman (staand) en Eva Bulstra & Eriek Mertens (hurkend).

Ter ere van het 50-jarig bestaan van de Vakantieweek Uithuizermeeden in 2024 is een groepje oud vrijwilligers bezig een jubileumboek te schrijven. Het boek neemt u mee door een reis van 50 jaar en staat vol historie, anekdotes en herinneringen, aangevuld met fantastisch beeldmateriaal. Het jubileumboek neemt u mee terug naar het begin van Vakantieweek. Een tijd zonder computer, internet en mobiel. Ja, zonder nauwelijks een auto. Voor velen een bron van herkenning voor anderen een inkijk achter de schermen.

Waar vind je nog zoveel jongeren die zich een week lang belangeloos inzetten om een heel dorp op een gezellige manier op de kop te zetten? Om een week die bruist van activiteiten te organiseren voor alle inwoners van een dorp? Op Meij! En dat al sinds 1974, reden genoeg om de vele verhalen van de leukste week van de vakantie vast te leggen in een jubileumboek!

Begin januari heeft initiatiefneemster Margriet Elderman een aantal oud vrijwilligers om zich heen verzameld en is het brainstormen over het 50-jarig bestaan van de Vakantieweek begonnen. Inmiddels worden de eerste beginselen van het jubileumboek gevormd, maar is er zeker nog ruimte voor input vanuit oud vrijwilligers of dorpsgenoten! Daarom de oproep: wat is jouw leukste herinnering aan de Vakantieweek? Mail deze herinnering(en), anekdotes, verhaal, foto’s of iets wat absoluut niet mag ontbreken naar jubileumboek@vakantieweekuithuizermeeden.nl

Tijdens komende Vakantieweek kunt u alvast het jubileumboek reserveren in de pre-sale (voorverkoop) dan bent u in ieders verzekerd van een exemplaar. 

Bestelformulier kunt u inleveren via onderstaande opties:

  • mailen naar: jubileumboek@vakantieweekuithuizermeeden.nl
  • in de brievenbus Hoofdstraat 120, Uithuizermeeden
  • in de inleverbox op de balie van de 'jubileumstand' in de hal van Het Anker gedurende de gehele Vakantieweek 2023. (hier zijn ook extra bestelformulieren aanwezig)

Hieronder kunt u ook de 'Pre-order' formulier downloaden.

 

Downloads