Bakken met de Kerk voor Zendingswerk!

Bakken met de Kerk voor Zendingswerk!

Bakken met de Kerk voor Zendingswerk! 

Zaterdag 26 juni a.s. organiseren we een bakmiddag! U kunt genieten van heerlijke baksels van andere gemeenteleden. Weer even verbonden zijn met elkaar door met en voor elkaar te bakken.

Wat is de bedoeling? 

We willen met elkaar cakes, koeken en taarten bakken en deze verkopen. Het kopen van de baksels gaat via een bestelling bij Stijnie of Bonnie. U kunt denken aan een hele cake, maar ook aan een appeltaart, een verrassingstaart of een zakje met 4 koeken. Ook kunt u, als u liever niet een hele cake of taart wilt een samengesteld pakketje kopen.

De opbrengst besteden we aan de Zendingsdoelen 2021 van onze gemeente. De doelen zijn dit jaar: Colombia, Ondersteuning Diaconaat Arme Regio’s en het Rode Kruis.

Dus… vindt u bakken ook zo leuk? Cake, koeken, een lekkere taart…. dan nodigen we u graag uit om met ons mee te bakken!  U kunt zelf aangeven hoeveel u wilt/kunt bakken. We hopen natuurlijk op veel bakkers, dat spreekt voor zich.  Aanmelden voor het bakken kan bij Stijnie of Bonnie.

Wat kunt u bestellen?

Verwenpakket klein: 2 plakken cake en 2 stukjes taart      €3,-

Verwenpakket middel: 4 plakken cake en 4 stukjes taart   €5,-

Cake                       €4,-

Arretjescake           €4,-

Appeltaart               €6,-

Verrassingstaart     €6,-

De bestellingen kunnen zaterdagmiddag 26 juni a.s. tussen 14.00 uur en 16.30 uur worden opgehaald bij het Anker. Let u op de 1,5 meter maatregel. U kunt ter plekke ook gelijk (graag contant) afrekenen.

Wanneer de maatregelingen betreffende Covid-19 weer aangescherpt worden, komen we de bestellingen bij u thuis brengen. Dit melden we dan tijdig op de website en op de zondagsbrief.

Aanmelden als  bakster of bakker kan tot en met zondag 20 juni en bestellingen kunnen worden opgegeven tot en met woensdag 23 juni!  

We hopen op een geslaagde en vooral smaakvolle aktie!

Stijnie Smit, 412784  /  06 141 297 04

stijniesmit@hotmail.com

Bonnie Hoekstra, 06 242 123 28

bonnie.zingen@gmail.com