Meister rommelmarkt

Meister rommelmarkt

Meijster Rommelmarkt is klaar voor ‘doorstart’ 

Uithuizermeeden staat op zaterdag 15 juni 2024 opnieuw in het teken van de Meijster PKN rommelmarkt. In- en om de boerderij van de fam. Ubbens, zal een ruim assortiment aan gebruikte spullen worden uitgestald. Maar er zijn wel wijzigingen doorgevoerd.

Reden hiervoor is dat gemeente Het Hogeland organisaties van rommelmarkten niet (meer) tegemoet wil komen in de afvalkosten. Dit heeft er toe geleid dat er voor een andere vorm is gekozen, met als doel: minder afval en voldoende ‘winst’.

Op zaterdag 8 juni kunnen Meijsters zelf hun spullen inbrengen op de rommelmarktlocatie aan de Havenweg. Dat kan ook op: 10, 11 en 12 juni, ’s avonds tussen 19:00 en 20:00 uur. In principe worden alle nette spullen geaccepteerd mits dit door 1 persoon getild kan worden. Zware meubels en witgoed maken geen deel meer uit van het assortiment.

Een motivatie om spullen aan de Rommelmarkt te doneren is het goede doel waaraan de opbrengst jaarlijks wordt geschonken. Traditiegetrouw gaat 50% van de opbrengst naar één of meerdere lokale doelen. Het doel van 2024 wordt binnenkort bekendgemaakt.

We hopen op een gezellige en succesvolle rommelmarkt. En dat deze ‘nieuwe vorm’ toekomstbestendig is.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen tijdens de inbrengdag, het sorteren op 10, 11 en 12 juni en verkopen tijdens de markt. 

Aanmelden als vrijwilliger kan per mail: Meisterrommelmarkt@hotmail.com Maar u kunt het ook doorgeven aan één van de andere leden van het bestuur. Website : www.pguithuizermeeden.nl / menu “rommelmarkt info”

Bestuur “Meijster PKN rommelmarkt” :

Jan Kooi, Geertje Hoogterp, Sinie Wieringa, Jack Dijkstra, Anneke Lammers, Jan Willem Dijksterhuis en Leon van Dijk