Lange Kindernevendienst van zondag 7 januari

Lange Kindernevendienst van zondag 7 januari
Vandaag maakten we weer veel nieuwe kaartjes om te kunnen versturen bij bijzondere gelegenheden. En... we ontvingen post! Dat was een verrassing! We kregen een bedankje van Dhr. en Mevr. Langhout die onlangs 40 jaar getrouwd waren. Bedankt voor dit mooie bericht en de heerlijke chocolaatjes. Daar hebben we al even van gesmuld. 
We staken de kaars aan en wensten elkaar een gelukkig Nieuwjaar.
Met een liniaal gingen we dingen meten in de kindernevendienst ruimte. We kwamen erachter dat we eigenlijk alles wel kunnen meten. Maar vandaag horen we een psalm, een lied, waar het gaat over de liefde van God. Zijn liefde is niet te meten en is zo groot als de hele wereld. We bekeken de wereld op de wereldbol. Welke landen kennen we? Waar zijn we al eens geweest? We zien dat er heel veel landen zijn en horen in psalm 103 wat God allemaal doet voor ons uit liefde. 
We schreven op een rood hart wat liefde is. En ook wat Gods liefde is. Hier kwamen hele mooie reacties op. Na een korte pauze met ranja en een wafel of vegtersrolletje met slagroom, deden we verschillende wereldspelletjes: met stokjes eten in China, de toren van pisa spelen in Italië, ons warm aankleden in de Scandinavische landen, een hamburgerparcour in Amerika en een legobouwwerk maken in Denemarken. De kinderen konden alle activiteiten spelen. 
Het was fijn om weer bij elkaar te zijn! 
De volgende kindernevendienst is op 21 januari en de volgende lange kindernevendienst op 4 februari.
.
Graag tot dan! 
.
Groetjes, namens de kindernevendienst, 
Gerlinde en Mandy