Het Anker wordt 50 jaar!

Het Anker wordt 50 jaar!

Is haar geschiedenis een reden voor een feest?

Op 12 januari 2022 is het 50 jaar geleden dat Het Anker in gebruik is genomen. Reden genoeg om er bij stil te staan en de geschiedenis te onderzoeken. Misschien kunnen we er een feestje van maken, want dat hebben we op z'n tijd nodig!

U zult denken: een feestje voor de kerk? Ja, waarom niet? Samen de schouders er onderzetten, dat verbindt en geeft energie!

We hebben een prachtig ruim gebouw, een grote ontmoetingshal, fijne zalen en een mooie kerkzaal. We kunnen daarin God alle eer geven! Maar kennen we het verhaal achter dit gebouw? Het lijkt ons mooi om de geschiedenis in te duiken en van u verhalen te horen over deze 50 jaar. We gaan dan de komende tijd hierover maandelijks iets schrijven in Samenspraak en op de website. Misschien hebt u nog geholpen de kerk te bouwen of was u er op aan andere manier bij betrokken? Wilt u er iets over vertellen? We horen het graag!

Willen we een feestje? Dan is er geld nodig! Dan zullen we ook geld moeten werven. Een fair, sponsors...noem maar op! Ik hoop dat u zich wil aanmelden zodat we mooie verhalen kunnen vast leggen en, wie weet, het kunnen afronden met een fijn feestje.

Twijfelt u over uw bijdrage, toch graag even bellen!

U/Jij mag me bellen of appen op: 06 10375617

Mailen kan naar: janny@westerdijkgarsthuizen.nl

Zeker in deze lastige coronatijden lijkt het me goed om zoveel mogelijk per app of per mail te communiceren!

Ik zie uit naar uw reacties!

Janny Westerdijk.