Kerstconcert Brassband Immanuel & Urker Mannenkoor

Kerstconcert Brassband Immanuel & Urker Mannenkoor

Op 17 december geeft Brassband Immanuël haar 33e kerstconcert, Het concert wordt traditioneel gehouden in PGU het Anker, Oudedijksterweg 21 te Uithuizermeeden. In de reeks kerstconcerten van Immanuël, wordt er dit jaar samengewerkt met het Chr. Urkervisserskoor Crescendo o.l.v. Louwe Kramer.

Het grootste mannenkoor van Urk heeft een bijzondere plaats in de Nederlandse koormuziek. Crescendo heeft een bijzonder karakteristieke uitstraling van kracht en bezieling.

De eenvoud is tevens een van de sterke kanten van Crescendo. Telkens weet men grote kerken vol met mensen te krijgen, daar waar Crescendo zingt. Het geheim van Crescendo ligt in het feit dat men met bezieling zingt. En in de combinatie van muziek, tekst en voordracht. In Zwitserland zegt men het zo kernachtig: ze geloven in wat ze zingen!  Het zijn echter maar amateurs, waarvan nog altijd een deel inderdaad wekelijks als beroepsvisser zijn brood verdient.

Immanuël o.l.v. Jan Werkman, heeft een interessante programmering opgesteld. Het belooft daarom weer een veelzijdig concert te worden!

Als u het concert wilt bijwonen, adviseren we u van te voren te reserveren. Dit kan telefonisch bij mevr. F.J. van Dijken (0595) 41 26 54 of via info@brassbandimmanuel.nl.

Daarnaast zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij:

Coöp Verstraete Uithuizermeeden en Slagerij Patriek Knot te Uithuizen

Entreeprijs 15 euro,  jeugd t/m 16 jaar heeft gratis toegang. Het concert begint om 19.30 uur.

Downloads