Paasgroetenactie 2022

Paasgroetenactie 2022

Paasgroetenactie 2022

Vanuit de Protestantse Kerk in Nederland sturen gemeenteleden ook dit jaar paasgroetenkaarten aan gevangenen in Nederland en Nederlandse gevangenen in het buitenland. Samen met vrouwelijke gedetineerden in Nieuwersluis maakte justitiepredikant Harma Zuidersma het kunstwerk dat afgebeeld staat op de paaskaarten. “Het beeldt Gods licht uit dat schijnt op de gebrokenheid van het leven.

Ook onze gemeente doet mee aan de Paasgroetenactie. Op zondag 20 februari, evenals 27 februari en zondag 6 maart liggen er kaarten in de hal welke u kunt voorzien van een wens en uw naam. Mocht u nog niet naar de kerk komen, maar wel graag een kaart willen sturen, dan kunt u contact opnemen met Nico Wiertsema (0595 439974). Hij brengt dan een kaart bij u thuis.

Voor gedetineerden is het bemoedigend als ze een kaart krijgen, zeker als daar ook iets persoonlijks op staat. Ook al weet u niet precies wie deze kaart ontvangt, u mag ervan overtuigd zijn dat een bemoedigende groet de gedetineerden erg goed doet. Het is een feestelijke gebeurtenis als de kaarten in de kerkdienst in de gevangenis worden uitgedeeld.

We hopen dat u ook meedoet. Alvast hartelijk dank!