Oproep Bijbelstudieclub 2020

Oproep Bijbelstudieclub 2020

Aan het begin van de Corona maatregelen was kerkgang niet meer mogelijk. Dankzij de technische middelen kon iedereen thuis de diensten volgen. Sinds een aantal weken is ook beperkte kerkgang weer mogelijk.

We merken dat Corona toch een belemmering is om actief christen te zijn. Sommige mensen vinden het volgen van online diensten prima, anderen willen weer graag in de kerk zitten. Dat roept vragen op; waarom missen we de kerkgang wel? En waarom niet? Waarom gaan de diensten eigenlijk zoals we dat altijd doen? Zijn er ook andere manieren? Hoe kan de kerk van Jezus Christus aan impact winnen en het evangelie met kracht uitdragen? Allemaal vragen die passen bij de kerk van nu, een kerk in een sterk veranderende maatschappij. Er is hoop voor de kerk van Nederland, níet omdat de kerk leeft, maar omdat haar Heer heerst!

 Samen met dertig anderen is er een bijbelstudieclub voor alle Christenen uit Uithuizermeeden en omstreken ontstaan om op zoek te gaan naar antwoorden. We willen je uitnodigen om met ons mee te doen. We starten met het boek “Viva de kerk!” van Henk Stoorvogel. We willen om de twee weken, op zondag na de morgendienst, samen dit boek hoofdstuk voor hoofdstuk doorwerken. Wellicht ten overvloede, dit doen we allemaal Coronaproof! Ben je ook enthousiast geworden? Geef je zo snel mogelijk op zodat we ook voor jou een boek kunnen bestellen.

 Opgeven kan bij Niek van der Heide (06-40392898) of Mariska Spijk (06-11084469).